Coronavirus

Ook bij Vechtdal Wonen heeft het Coronavirus impact op de dienstverlening. Wij nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen.

 

  • Ons kantoor is gesloten, alleen bezoek op afspraak is mogelijk. Al onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Uiteraard gaat onze dienstverlening door en zijn we goed bereikbaar per e-mail en telefoon.

Onderhoudswerkzaamheden

  • Onderhoudswerkzaamheden aan onze huurwoningen doen wij alleen daar waar het veilig kan. De aannemers die voor ons aan het werk zijn, houden zich aan de gezondheidsmaatregelen van het RIVM.
  • Wij voeren geen onderhoudswerkzaamheden uit bij huurders die corona-verschijnselen hebben.
  • Als wij onderhoud uitvoeren ín onze huurwoningen vragen wij u uiteraard eerst om toestemming. U wordt hier dan persoonlijk over geïnformeerd. Wilt u niet dat wij in uw woning komen? U mag altijd weigeren!

 

Wij helpen u graag!

  • Heeft u door de coronacrisis een terugval in uw inkomen? Aarzel niet en neem contact op. Dan zoeken wij samen naar een oplossing.
  • Wilt u gewoon een praatje maken? Ook daarvoor kun u ons gerust bellen! Wij zijn bereikbaar op 0529 - 452588.

 

Protocol 'Samen veilig doorwerken'

Op deze website leest u het protocol 'samen veilig doorwerken'. Dit protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten, en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis. Ook aan bod komt de manier waarop werkzaamheden bij mensen thuis veilig doorgang kunnen vinden.

Als woningcorporatie gaan wij uit van het advies van RIVM en GGD IJsselland. Mocht het advies veranderen en effect hebben op onze lokale situatie, dan handelen we hiernaar.

Voor actuele informatie over het Coronavirus verwijzen wij u dan ook naar de website van het RIVM. Hier vindt u het landelijk advies, de veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Er is een landelijk informatienummer voor alle vragen over corona: 0800-1351.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.