Huurdersorganisatie

Onze huurders hebben zich vertegenwoordigd in de huurdersorganisatie Beter Wonen Vechtdal. Deze organisatie bestaat uit vijftien personen. Dit zijn allemaal huurders van Beter Wonen Vechtdal die opkomen voor de belangen van al onze huurders.

De huurdersorganisatie Beter Wonen Vechtdal is er voor huurders én toekomstige huurders. Zij behartigt de belangen van deze groepen mensen.

Wij voeren elke twee maanden overleg met de huurdersorganisatie. We bespreken hier veel verschillende dingen. Denk hierbij aan de begroting, nieuwbouwprojecten, de huurverhoging en nog veel meer.

Het woningbezit van Beter Wonen is verdeeld in districten. Bijvoorbeeld: De Krim is één district, net als Slagharen, Sibculo en Kloosterhaar. Hardenberg is verdeeld in meerdere districten zoals Heemsermarsch; Norden; Baalder; Baalderveld. In elk district woont een vertegenwoordiger, en al die vertegenwoordigers samen vormen het bestuur van de huurdersorganisatie.

Het zijn allemaal vrijwilligers. U kunt deze personen aanspreken wanneer u iets te zeggen wilt hebben in het beleid van Beter Wonen Vechtdal.

Meer info over de huurdersorganisatie leest u op hun eigen website: www.huurdersorganisatiebwv.nl

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.