Zonnepanelen

Voor de komende jaren ontwikkelen we beleid om onze bijdrage te kunnen leveren aan het CO2- neutraal maken van onze woningen in 2050.

We zetten grote stappen met de verduurzaming van ons bezit. We investeren daarbij in de toekomstwaarde, milieukwaliteit, gezondheid, energiezuinigheid en gebruikskwaliteit van onze woningen.

Zonnepanelenproject
Een van deze grote stappen is het aanbrengen van zonnepanelen. Hiermee wordt stroom duurzaam opgewekt en wordt er bespaard op de energierekening. Begin 2021 starten we met een groot zonnepanelenproject. We starten binnenkort met een aantal woningen in dit project, deze huurders worden door ons persoonlijk geïnformeerd.

Vragen?
Heeft u een brief ontvangen over zonnepanelen op uw huurwoning, dan is het begrijpelijk als u vragen heeft. Onderaan deze pagina vindt u een document waarin wij antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Heeft u verder nog vragen? Kijk dan op de website van: Tenten Solar of Zonneplan.
De zonnespecialisten van deze partijen zullen u graag te woord staan.

Voor de plaatsing van de zonnepanelen zijn we samenwerkingen aangegaan met Tenten Solar en Zonneplan. Dit zijn ervaren partijen die jaarlijks duizenden woningen voorzien van zonnepanelen. Na het ontvangen van de eerste brief van Vechtdal Wonen, ontvangen de eerste deelnemers aan dit project van een van deze partijen overige informatie.


Voordat er een passende aanbieding gemaakt wordt, wordt de woning bekeken. Elke woning heeft namelijk een andere indeling. Tijdens dit bezoek wordt overlegd waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabel gaat lopen van het zolder naar de meterkast. Zo weet de huurder op de dag van plaatsing precies wat wij gaan doen en zijn veel vragen voor al beantwoord.


Documenten

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.