Hardenberg - Oosteinde

Oosteinde impressie 1

Adres
Oosteinde 25 t/m 93
Type
35 appartementen
Architect
Dedem Architectuur
Aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.
Bouwperiode Begin 2018 t/m begin 2019

Beter Wonen Vechtdal is gestart met de bouw van 35 appartementen aan Oosteinde in Hardenberg. Het appartementencomplex met lift ligt midden in het centrum van Hardenberg.

Omschrijving appartementen

De praktisch ingedeelde appartementen hebben allemaal een woonkamer met open keuken, variërend van 15 tot 25 m². De appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers en hebben allemaal een eigen bergruimte op de begane grond. Een aantal appartementen beschikt over een eigen balkon. Daarnaast kunnen alle bewoners gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte.

Het appartementencomplex wordt voorzien van zonnepanelen. Hierdoor bespaart u op de energiekosten! Daarnaast zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. Het appartementencomplex heeft geen eigen parkeerplaats. Er moet een parkeervergunning bij de gemeente worden aangevraagd om in de buurt van het complex te kunnen parkeren.

Planning bouwproject

De bouw is begin dit jaar gestart en neemt ongeveer een jaar in beslag. De oplevering vindt naar verwachting begin 2019 plaats.

Huurprijzen

In dit schema ziet u de huurprijs per appartement. Hieronder vindt u de plattegronden waarop de huisnummers staan.

Foto's:

Oosteinde nov. 2018

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.