Nieuwbouwprojecten

Op verschillende locaties in het Vechtdal realiseren wij nieuwbouw. Dit varieert van appartementencomplexen, duplexwoningen tot gezinswoningen voor verschillende doelgroepen.

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Tijdens de bouwperiode van een nieuwbouwproject adverteren wij de nieuwe woningen via onze website www.thuistreffervechtdal.nl. Dit geven we vooraf aan in een advertentie in weekblad de Toren, op onze social media kanalen en op onze website. Woningzoekenden kunnen reageren op deze woningen. We selecteren op basis van inschrijfduur en woonduur. Degene met de langste inschrijf- of woonduur én een passend inkomen, gaat voor.

Hieronder vindt u een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten.

 

Impressie Marshoogte Hardenberg v2

Adres
Cedule 23 t/m 41
Type 10 eengezinswoning - NOM woningen (Nul op de meter)
Aannemer Roosdom Tijhuis
Bouwperiode mei 2021 - december 2021
Start verhuur Vanaf donderdag 3 juni (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl

Vechtdal Wonen is gestart met de bouw van 10 eengezinswoningen in de nieuwste wijk van de Marslanden, Marshoogte. Deze sociale huurwoningen zijn NOM-woningen: gasloos en energieneutraal. Goed voor uw portemonnee en ons milieu.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken en tegelwerk uitkiezen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling de keuken verder uit te breiden.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De woningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, een buitenberging en een houten schutting met een deur naar het achterpad. Ook is er parkeerruimte in de directe omgeving van de woning.

De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw van de NOM-woningen is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2021 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf 3 juni 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Cedule 23Eindwoning03-06 t/m 07-06
Cedule 25 Tussenwoning 03-06 t/m 07-06
Cedule 27 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Cedule 29 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Cedule 31 Eindwoning 10-06 t/m 14-06
Cedule 33 Eindwoning 10-06 t/m 14-06
Cedule 35 Tussenwoning 14-06 t/m 17-06
Cedule 37 Tussenwoning 14-06 t/m 17-06
Cedule 39 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Cedule 41 Eindwoning 17-06 t/m 21-06

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2019 of 2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen


Trompstraat def

Adres M. Hzn. Trompstraat 61 t/m 75
Type 8 appartementen - Gasloos
Aannemer A. Beverwijk en Zonen B.V.
Bouwperiode maart - eind 2021
Start verhuur via www.thuistreffervechtdal.nl

Vechtdal Wonen start binnenkort met de bouw van 8 appartementen in Hardenberg. De appartementen liggen op loopafstand van het centrum en zijn hierdoor zeer geschikt voor senioren. Zij krijgen dan ook voorrang op de 4 benedenwoningen. De bovenwoningen zijn beschikbaar voor alle doelgroepen.

De appartementen
De 8 appartementen zijn verdeeld in 2 typen met een gebruiksoppervlak van 68m² en 84m². De appartementen liggen op loopafstand van het centrum van Hardenberg en hebben in de straat openbare parkeervoorzieningen, waarvoor een parkeervergunning bij de gemeente aangevraagd moet worden.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en dit zorgt, naast aangename warmte, voor extra inrichtingsvrijheid. Alle appartementen hebben een eigen entree met hal. Ook de bovenwoningen hebben een eigen hal met trap naar boven.

De woonkamer met open keuken is ongeveer 27m². De appartementen bevatten 1 of 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is 12m² en de tweede slaapkamer is 5,5m². De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Een technische ruimte is ingericht met de installaties en biedt ruimte voor uw wasmachine en droger. De benedenwoningen hebben een voor- en achtertuin met terras. De bovenwoningen hebben een balkon, te bereiken vanuit de woonkamer. Ook hebben de bovenwoningen een bergzolder van 30m², deze is te bereiken via een vlizotrap. Ieder appartement heeft op de begane grond een berging van 5m².

Als eerste bewoners van dit nieuwe appartement mag u zelf uw keuken en badkamertegels uitkiezen.

Gasloos en zonnepanelen
De appartementen zijn gasloos. Daarmee wordt het verwarmen en het warmwater verzorgd door een warmtepomp. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met lage temperatuur. Dit werkt anders dan de traditionele hoge temperatuursystemen die de meeste mensen gewend zijn en geeft ook een andere warmtebeleving. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om het appartement te koelen. Op het dak zijn per appartement 12 zonnepanelen geplaatst, die zijn gekoppeld aan de eigen meterkast en zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Planning bouwproject
De bouw start binnenkort. De verwachting is dat de appartementen eind 2021 gereed zijn.

Wonen in één van deze nieuwe appartementen?
Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u in dit systeem ingeschreven staan.

Aanbod en reageren
De appartementen bieden wij vanaf 11 maart 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren op een appartement. Per 4 dagen adverteren we 2 appartementen uit dit project. Deze appartementen staan 4 dagen online. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een appartement.

M. Hzn. Trompstraat 61 + 63Seniorenwoning11-03 t/m 15-03
M. Hzn. Trompstraat 65 + 67 Seniorenwoning 15-03 t/m 19-03
M. Hzn. Trompstraat 69 + 71 Reguliere woning 19-03 t/m 23-03
M. Hzn. Trompstraat 73 + 75 Reguliere woning 23-03 t/m 27-03

Inkomensverklaring
Mocht u in aanmerking komen voor één van deze appartementen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl.

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen


Vechtzone vogelvluchtGemeente Hardenberg en Vechtdal Wonen presenteren ambitieuze plannen voor de herontwikkeling van de Vechtzone: het gebied tussen de Kruserbrink en de Vecht in Hardenberg. Daar worden de komende vijf jaar twee flats met 64 huurappartementen en 8 garages gesloopt. Op de vrijkomende plek bouwt Vechtdal Wonen 122 huur- en 35 koopwoningen in verschillende prijsklassen.


Martijn Breukelman: “Prachtige ontwikkeling voor centrum Hardenberg”

Wethouder Breukelman noemt het plan een prachtige ontwikkeling voor het centrum van Hardenberg. Hij legt uit: “Samen met onze partners bouwen we al jaren aan een sterker en mooier centrum en dat blijven we doen. Met deze prachtige ontwikkeling op één van de mooiste plekken in het centrum en direct langs de Vecht geven we opnieuw ons visitekaartje af. Het stadsfront van Hardenberg krijgt een compleet nieuwe aanblik. Met dit toonaangevende project wordt de verbetering van de wijk Marsch-Kruserbrink afgerond zodat ook dit deel van het centrum klaar is voor de toekomst. Bovendien sluit het woningbouwprogramma dat Vechtdal Wonen voor ogen heeft naadloos aan bij de woonvisie van de gemeente Hardenberg.”

Doorstroming

“De vraag van senioren, starters en jonge gezinnen naar betaalbare huurwoningen was bepalend voor het woningbouwprogramma”, vult Rink hem aan. Voor deze doelgroepen bouwt Vechtdal Wonen in dit gebied de komende jaren zo’n 122 duurzame appartementen en woningen in verschillende huurprijsklassen. Voor de meer draagkrachtigen worden nog eens 35 koopwoningen en -appartementen gebouwd, waaronder appartementen door CPO Vereniging ‘Volwaarde voor de Vecht’.

Natuurinclusief

Bijzonder aan het grootschalige project is dat er ‘natuurinclusief’ wordt gebouwd. Wat dit precies betekent voor de Vechtzone, wordt nog verder uitgewerkt. In ieder geval zijn de nieuwe woningen duurzaam en wordt bij de bouw van de woningen en bij de inrichting van de omgeving rekening gehouden met kwetsbare dieren en plantensoorten die in de Vechtzone voorkomen.

Sloop

De flats aan de Kruserbrink uit begin zestiger jaren voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. In 2010 werd de eerste van de drie flats met eengezinswoningen gesloopt. De twee flats die er nog staan maken plaats voor duurzame woningen en appartementen. De bewoners van de flats zijn geïnformeerd. “We snappen dat er nu veel op deze huurders af komt”, vertelt Rink. “We gaan met al deze huurders individueel een zorgvuldig traject in om hen te begeleiden naar een andere woning.”

Het totale project wordt nu verder uitgewerkt. Dit kost iets meer tijd dan verwacht. Binnenkort komen wij naar buiten met meer informatie over het eerste appartementencomplex dat wij gaan bouwen. Heeft u interesse om hier te wonen? Houd dan onze website en social media kanalen in de gaten.

Vechtzone tekening 2

Vechtzone tekening


Impressie Oranjebuurt Dedemsvaart

Adres
Beatrixstraat 14 t/m 24 & Margrietstraat 26 t/m 36
Type 12 eengezinswoningen - Energieneutraal
Aannemer Morgen Wonen
Bouwperiode november 2021 t/m maart 2022
Start verhuur Vanaf donderdag 2 december via www.thuistreffervechtdal.nl

We zijn gestart met de bouw van 12 eengezinswoningen in de Oranjebuurt in Dedemsvaart. Vanaf donderdag 2 december 2021 kunt u reageren op deze woningen via ThuistrefferVechtdal.nl.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als 1e bewoner van de woning mag u zelf de kleur van uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de techniekruimte en ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger.
De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.
De woningen hebben een voor- en achtertuin. In de directe omgeving van de woning is er parkeerruimte, een school en zijn er winkels.

Energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van HR+++ glas. Het verwarmen van de woning en het warme water wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan.

Huurprijs

Hoekwoning:  € 678,66 per maand* 
Tussenwoning: € 633,25 per maand*

Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze energieneutrale woningen een energieprestatievergoeding (EPV) van € 70,- in rekening . Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energieneutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij donderdag 2 december a.s. aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg tot maandag 6 december 2021 reageren. Wij maken gebruik van verzameladvertenties. Dat betekent dat u met één reactie op alle tussenwoningen of hoekwoningen reageert. U kunt op maximaal twee advertenties reageren. In dit geval kunt u dus op een hoekwoning én tussenwoning tegelijk reageren. We selecteren op basis van inschrijfduur of woonduur. Heeft u de langste inschrijfduur of woonduur én daarbij een passend inkomen, dan komt u als eerste in aanmerking.

Maakt u alvast een lijstje naar welk huisnummer uw voorkeur uitgaat? Dan kunt u dit direct aangeven als u kandidaat bent voor een woning en wij u hierover bellen.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen


Impressie Bransveen Dedemsvaart v2

Adres
Slagerswerf 18 t/m 30
Fernhoutwerf 1 t/m 13
Type 14 eengezinswoning - NOM woningen (Nul op de meter)
Aannemer Roosdom Tijhuis
Bouwperiode mei 2021 - december 2021
Start verhuur Vanaf donderdag 3 juni (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl

Vechtdal Wonen is gestart met de bouw van 14 eengezinswoningen in de nieuwste wijk van Dedemsvaart, Bransveen. Deze sociale huurwoningen zijn NOM-woningen: gasloos en energieneutraal. Goed voor uw portemonnee en ons milieu.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken en tegelwerk uitkiezen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling de keuken verder uit te breiden.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De woningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, een buitenberging en een houten schutting met een deur naar het achterpad. Ook is er parkeerruimte in de directe omgeving van de woning.

De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw van de NOM-woningen is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2021 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf 3 juni 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Fernhoutwerf 1Eindwoning03-06 t/m 07-06
Fernhoutwerf 3 Tussenwoning 03-06 t/m 07-06
Fernhoutwerf 5 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Fernhoutwerf 7 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Fernhoutwerf 9 Tussenwoning 10-06 t/m 14-06
Fernhoutwerf 11 Tussenwoning 10-06 t/m 14-06
Fernhoutwerf 13 Eindwoning 14-06 t/m 17-06
Slagerswerf 18 Eindwoning 14-06 t/m 17-06
Slagerswerf 20 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Slagerswerf 22 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Slagerswerf 24 Tussenwoning 21-06 t/m 24-06
Slagerswerf 26 Tussenwoning 21-06 t/m 24-06
Slagerswerf 28 Tussenwoning 24-06 t/m 28-06
Slagerswerf 30 Eindwoning 24-06 t/m 28-06

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2019 of 2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen


Vlierlanden

Adres
Zonnebloemhof, Bloesemhof & Vlierhof 8 t/m 26
Type

30 eengezinswoningen

  • 12 hoekwoningen - Vrije sector huurwoningen
  • 18 tussenwoningen - Sociale huurwoningen
Aannemer Morgen Wonen
Bouwperiode december 2021 t/m juni 2022
Start verhuur Vanaf donderdag 23 december via www.thuistreffervechtdal.nl

We zijn gestart met de bouw van 30 eengezinswoningen in plan Vlierlanden II in Ommen. Vanaf donderdag 23 december kunt u reageren op deze woningen via www.ThuistrefferVechtdal.nl

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, keuken en woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als 1e bewoner van de woning mag u zelf de kleur van uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de techniekruimte en ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger.
De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur. De woningen hebben een voor- en achtertuin. In de directe omgeving van de woning is parkeerruimte.

Energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van HR+++ glas. Het verwarmen van de woning en het warme water wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan.

Huurprijs hoekwoning

Heeft u een inkomen tussen € 40.766,- en € 52.146,- per jaar?
Huurprijs € 763,48 per maand*

Heeft u een inkomen vanaf € 52.147,- per jaar?
Huurprijs € 850,00 per maand*

Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 140,-).

Huurprijs tussenwoning

Huurprijs € 633,25 per maand*


Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Energieprestatie vergoeding

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze energieneutrale woningen een energieprestatievergoeding (EPV) in rekening . Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energieneutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in juni van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf donderdag 23 december 2021 aan via onze website ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg tot donderdag 30 december 2021 reageren. Wij maken gebruik van verzameladvertenties. Dat betekent dat u met één reactie op alle tussenwoningen of hoekwoningen reageert.

Maakt u alvast een lijstje naar welk huisnummer uw voorkeur uitgaat? Dan kunt u dit direct aangeven als u kandidaat bent voor een woning en wij u hierover bellen.

Toewijzing

Bij de sociale huurwoningen selecteren wij op basis van inschrijfduur of woonduur. Heeft u de langste inschrijfduur of woonduur én daarbij een passend inkomen, dan komt u als eerste in aanmerking voor een woning.

Bij de vrije sector huurwoningen hebben wij andere toewijzingscriteria, deze staan vermeld bij de advertentie op www.ThuistrefferVechtdal.nl.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Aan deze informatie kunnen rechten worden ontleend.

Bekijk hier de brochure met de verhuurtekeningen en impressies


 

Impressie Gramsbergen

Adres

De Maten 34 t/m 46
De Maten 51 t/m 63

Type

14 eengezinswoning - NOM woningen (Nul op de meter)

Aannemer

Roosdom Tijhuis

Bouwperiode

binnenkort t/m voorjaar 2022

Start verhuur

Vanaf donderdag 1 juli (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl


Binnenkort starten wij met de bouw van 14 eengezinswoningen in Gramsbergen. Vanaf 1 juli 2021 kunt u reageren op deze woningen via ThuistrefferVechtdal.nl. Deze nul-op-de-meterwoningen zijn onderdeel van het uitbreidingsplan Garstlanden IV in Gramsbergen.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken en tegelwerk uitkiezen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling de keuken verder uit te breiden.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De woningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, een buitenberging en een houten schutting met een deur naar het achterpad. Ook is er parkeerruimte in de directe omgeving van de woning.

De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw start zodra de bouwvergunning binnen is. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf 1 juli 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl


Impressie Beukenlaan De Krim

Adres
Beukenlaan, De Krim
Type 9 levensloopbestendige woningen - NOM woningen (Nul op de meter)
Aannemer Roosdom Tijhuis
Bouwperiode mei 2021 - december 2021
Start verhuur Vanaf maandag 14 juni (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl

We zijn gestart met de bouw van 9 levensloopbestendige woningen aan de Beukenlaan, De Krim. Vanaf 14 juni 2021 kunt u reageren op deze woningen via ThuistrefferVechtdal.nl. Deze nul-op-de-meterwoningen zijn zeer geschikt voor senioren. Zij krijgen voorrang op de woningen.

Indeling van de woning

De levensloopbestendige woningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer, keuken en een slaapkamer met badkamer.
In de badkamer is er ruimte voor een wasmachine. Op de eerste verdieping bevindt zich een techniekruimte/bergruimte en een ruime slaapkamer. De zolder is bereikbaar met een vlizo trap.
De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.
De woningen hebben een voor- en achtertuin. De achtertuin is te bereiken via de keuken. In de directe omgeving van de woning is er parkeerruimte en een winkelcentrum. De hoekwoningen hebben een eigen parkeerplaats.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Seniorenkorting

Vechtdal Wonen wil het voor senioren makkelijker maken om te verhuizen naar een seniorenwoning. Dit bevordert doorstroom in het woningaanbod: senioren verhuizen naar een passende woning en gezinnen kunnen in- of doorstromen naar een eengezinswoning.

Senioren die hun eengezinswoning willen verruilen voor een – vaak duurdere – seniorenwoning kunnen met deze regeling hun huidige huurprijs meeverhuizen. De regeling geldt voor alle senioren met een inkomen tot € 40.024,-. In de buitendorpen en kleine kernen geldt dit voor alle senioren met een inkomen tot € 51.198,-.

U kunt uw huidige huurprijs alleen meenemen als u verhuist vanuit een eengezinswoning naar een seniorenwoning. De huur van de eengezinswoning moet worden opgezegd. Dus niet in het geval van een scheiding, of wanneer er inwonende kinderen in de eengezinswoning blijven wonen.

Planning bouwproject

De bouw van de NOM-woningen is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2021 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf maandag 14 juni 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Beukenlaan 6Eindwoning14-06 t/m 17-06
Beukenlaan 7 Tussenwoning 14-06 t/m 17-06
Beukenlaan 8 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Beukenlaan 9 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Beukenlaan 10 Tussenwoning 21-06 t/m 24-06
Beukenlaan 11 Tussenwoning 21-06 t/m 24-06
Beukenlaan 12 Tussenwoning 24-06 t/m 28-06
Beukenlaan 13 Tussenwoning 24-06 t/m 28-06
Beukenlaan 14 Eindwoning 28-06 t/m 01-07

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2019 of 2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de impressies


Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.