Dedemsvaart - Oranjebuurt

Impressie Oranjebuurt Dedemsvaart

Adres
Beatrixstraat 14 t/m 24 & Margrietstraat 26 t/m 36
Type 12 eengezinswoningen - Energieneutraal
Aannemer Morgen Wonen
Bouwperiode november 2021 t/m maart 2022
Start verhuur Vanaf donderdag 2 december via www.thuistreffervechtdal.nl

We zijn gestart met de bouw van 12 eengezinswoningen in de Oranjebuurt in Dedemsvaart. Vanaf donderdag 2 december 2021 kunt u reageren op deze woningen via ThuistrefferVechtdal.nl.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als 1e bewoner van de woning mag u zelf de kleur van uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de techniekruimte en ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger.
De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.
De woningen hebben een voor- en achtertuin. In de directe omgeving van de woning is er parkeerruimte, een school en zijn er winkels.

Energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van HR+++ glas. Het verwarmen van de woning en het warme water wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan.

Huurprijs

Hoekwoning:  € 678,66 per maand* 
Tussenwoning: € 633,25 per maand*

Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze energieneutrale woningen een energieprestatievergoeding (EPV) van € 70,- in rekening . Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energieneutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij donderdag 2 december a.s. aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg tot maandag 6 december 2021 reageren. Wij maken gebruik van verzameladvertenties. Dat betekent dat u met één reactie op alle tussenwoningen of hoekwoningen reageert. U kunt op maximaal twee advertenties reageren. In dit geval kunt u dus op een hoekwoning én tussenwoning tegelijk reageren. We selecteren op basis van inschrijfduur of woonduur. Heeft u de langste inschrijfduur of woonduur én daarbij een passend inkomen, dan komt u als eerste in aanmerking.

Maakt u alvast een lijstje naar welk huisnummer uw voorkeur uitgaat? Dan kunt u dit direct aangeven als u kandidaat bent voor een woning en wij u hierover bellen.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.