Gramsbergen - Garstlanden IV

 

Impressie Gramsbergen

Adres

De Maten 34 t/m 46
De Maten 51 t/m 63

Type

14 eengezinswoning - NOM woningen (Nul op de meter)

Aannemer

Roosdom Tijhuis

Bouwperiode

binnenkort t/m voorjaar 2022

Start verhuur

Vanaf donderdag 1 juli (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl


Binnenkort starten wij met de bouw van 14 eengezinswoningen in Gramsbergen. Vanaf 1 juli 2021 kunt u reageren op deze woningen via ThuistrefferVechtdal.nl. Deze nul-op-de-meterwoningen zijn onderdeel van het uitbreidingsplan Garstlanden IV in Gramsbergen.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken en tegelwerk uitkiezen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling de keuken verder uit te breiden.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De woningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, een buitenberging en een houten schutting met een deur naar het achterpad. Ook is er parkeerruimte in de directe omgeving van de woning.

De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw start zodra de bouwvergunning binnen is. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf 1 juli 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.