Hardenberg - Marshoogte

Impressie Marshoogte Hardenberg v2

Adres
Cedule 23 t/m 41
Type 10 eengezinswoning - NOM woningen (Nul op de meter)
Aannemer Roosdom Tijhuis
Bouwperiode mei 2021 - december 2021
Start verhuur Vanaf donderdag 3 juni (gefaseerd) via www.thuistreffervechtdal.nl

Vechtdal Wonen is gestart met de bouw van 10 eengezinswoningen in de nieuwste wijk van de Marslanden, Marshoogte. Deze sociale huurwoningen zijn NOM-woningen: gasloos en energieneutraal. Goed voor uw portemonnee en ons milieu.

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, techniekruimte, toilet, woonkamer en een keuken met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken en tegelwerk uitkiezen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling de keuken verder uit te breiden.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De woningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, een buitenberging en een houten schutting met een deur naar het achterpad. Ook is er parkeerruimte in de directe omgeving van de woning.

De woningen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is er ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur.

Nul op de Meter (NOM)

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Deze woningen worden ook wel nul-op-de-meterwoningen genoemd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van drie dubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om de woning te koelen. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan om te kunnen reageren op woningen. U kunt bij het inschrijven aangeven vanaf welke datum u uw huidige woning huurt. Dan telt deze datum als inschrijfdatum.

Huurprijs

De huurprijs is € 633,- per maand. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze nul-op-de-meterwoningen een energieprestatievergoeding (EPV) van €70,- euro in rekening. Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt voor de energie neutrale woning. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energie neutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw van de NOM-woningen is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2021 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf 3 juni 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze staan dan 4 dagen beschikbaar. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Cedule 23Eindwoning03-06 t/m 07-06
Cedule 25 Tussenwoning 03-06 t/m 07-06
Cedule 27 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Cedule 29 Tussenwoning 07-06 t/m 10-06
Cedule 31 Eindwoning 10-06 t/m 14-06
Cedule 33 Eindwoning 10-06 t/m 14-06
Cedule 35 Tussenwoning 14-06 t/m 17-06
Cedule 37 Tussenwoning 14-06 t/m 17-06
Cedule 39 Tussenwoning 17-06 t/m 21-06
Cedule 41 Eindwoning 17-06 t/m 21-06

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2019 of 2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.