Hardenberg - M. Hzn. Trompstraat

Trompstraat def

Adres M. Hzn. Trompstraat 61 t/m 75
Type 8 appartementen - Gasloos
Aannemer A. Beverwijk en Zonen B.V.
Bouwperiode maart - eind 2021
Start verhuur via www.thuistreffervechtdal.nl

Vechtdal Wonen start binnenkort met de bouw van 8 appartementen in Hardenberg. De appartementen liggen op loopafstand van het centrum en zijn hierdoor zeer geschikt voor senioren. Zij krijgen dan ook voorrang op de 4 benedenwoningen. De bovenwoningen zijn beschikbaar voor alle doelgroepen.

De appartementen
De 8 appartementen zijn verdeeld in 2 typen met een gebruiksoppervlak van 68m² en 84m². De appartementen liggen op loopafstand van het centrum van Hardenberg en hebben in de straat openbare parkeervoorzieningen, waarvoor een parkeervergunning bij de gemeente aangevraagd moet worden.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en dit zorgt, naast aangename warmte, voor extra inrichtingsvrijheid. Alle appartementen hebben een eigen entree met hal. Ook de bovenwoningen hebben een eigen hal met trap naar boven.

De woonkamer met open keuken is ongeveer 27m². De appartementen bevatten 1 of 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is 12m² en de tweede slaapkamer is 5,5m². De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Een technische ruimte is ingericht met de installaties en biedt ruimte voor uw wasmachine en droger. De benedenwoningen hebben een voor- en achtertuin met terras. De bovenwoningen hebben een balkon, te bereiken vanuit de woonkamer. Ook hebben de bovenwoningen een bergzolder van 30m², deze is te bereiken via een vlizotrap. Ieder appartement heeft op de begane grond een berging van 5m².

Als eerste bewoners van dit nieuwe appartement mag u zelf uw keuken en badkamertegels uitkiezen.

Gasloos en zonnepanelen
De appartementen zijn gasloos. Daarmee wordt het verwarmen en het warmwater verzorgd door een warmtepomp. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met lage temperatuur. Dit werkt anders dan de traditionele hoge temperatuursystemen die de meeste mensen gewend zijn en geeft ook een andere warmtebeleving. Naast verwarmen, heeft de warmtepomp in de zomermaanden ook de mogelijkheid om het appartement te koelen. Op het dak zijn per appartement 12 zonnepanelen geplaatst, die zijn gekoppeld aan de eigen meterkast en zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de totale woonlasten (huur- en energiekosten), bij normaal gebruik, laag zijn.

Planning bouwproject
De bouw start binnenkort. De verwachting is dat de appartementen eind 2021 gereed zijn.

Wonen in één van deze nieuwe appartementen?
Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u in dit systeem ingeschreven staan.

Aanbod en reageren
De appartementen bieden wij vanaf 11 maart 2021 aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren op een appartement. Per 4 dagen adverteren we 2 appartementen uit dit project. Deze appartementen staan 4 dagen online. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een appartement.

M. Hzn. Trompstraat 61 + 63Seniorenwoning11-03 t/m 15-03
M. Hzn. Trompstraat 65 + 67 Seniorenwoning 15-03 t/m 19-03
M. Hzn. Trompstraat 69 + 71 Reguliere woning 19-03 t/m 23-03
M. Hzn. Trompstraat 73 + 75 Reguliere woning 23-03 t/m 27-03

Inkomensverklaring
Mocht u in aanmerking komen voor één van deze appartementen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl.

Bekijk hier de brochure met meer informatie en de verhuurtekeningen

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.