Ommen - Vlierlanden II

Vlierlanden

Adres
Zonnebloemhof, Bloesemhof & Vlierhof 8 t/m 26
Type

30 eengezinswoningen

  • 12 hoekwoningen - Vrije sector huurwoningen
  • 18 tussenwoningen - Sociale huurwoningen
Aannemer Morgen Wonen
Bouwperiode december 2021 t/m juni 2022
Start verhuur Vanaf donderdag 23 december via www.thuistreffervechtdal.nl

We zijn gestart met de bouw van 30 eengezinswoningen in plan Vlierlanden II in Ommen. Vanaf donderdag 23 december kunt u reageren op deze woningen via www.ThuistrefferVechtdal.nl

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, keuken en woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als 1e bewoner van de woning mag u zelf de kleur van uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de techniekruimte en ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger.
De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur. De woningen hebben een voor- en achtertuin. In de directe omgeving van de woning is parkeerruimte.

Energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van HR+++ glas. Het verwarmen van de woning en het warme water wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan.

Huurprijs hoekwoning

Heeft u een inkomen tussen € 40.766,- en € 52.146,- per jaar?
Huurprijs € 763,48 per maand*

Heeft u een inkomen vanaf € 52.147,- per jaar?
Huurprijs € 850,00 per maand*

Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 140,-).

Huurprijs tussenwoning

Huurprijs € 633,25 per maand*


Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage van de servicekosten voor het glasfonds, ontstoppen riolering en het serviceabonnement (totaal € 7,-) en de energieprestatievergoeding (€ 70,-).

Energieprestatie vergoeding

Vechtdal Wonen brengt bij huurders van deze energieneutrale woningen een energieprestatievergoeding (EPV) in rekening . Dit is een vaste vergoeding die u naast de reguliere huur betaalt. Deze EPV kan gezien worden als een bijdrage aan de extra investering in de energieneutrale woning en u bespaart daardoor zelf op de energierekening die u van uw energieleverancier krijgt. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in juni van 2022 gereed zijn.

Aanbod en reageren

De woningen bieden wij vanaf donderdag 23 december 2021 aan via onze website ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg tot donderdag 30 december 2021 reageren. Wij maken gebruik van verzameladvertenties. Dat betekent dat u met één reactie op alle tussenwoningen of hoekwoningen reageert.

Maakt u alvast een lijstje naar welk huisnummer uw voorkeur uitgaat? Dan kunt u dit direct aangeven als u kandidaat bent voor een woning en wij u hierover bellen.

Toewijzing

Bij de sociale huurwoningen selecteren wij op basis van inschrijfduur of woonduur. Heeft u de langste inschrijfduur of woonduur én daarbij een passend inkomen, dan komt u als eerste in aanmerking voor een woning.

Bij de vrije sector huurwoningen hebben wij andere toewijzingscriteria, deze staan vermeld bij de advertentie op www.ThuistrefferVechtdal.nl.

Inkomensverklaring

Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een recente inkomensverklaring (2020) van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt niet reageren wanneer u de inkomensverklaring niet heeft geüpload.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl

Aan deze informatie kunnen rechten worden ontleend.

Bekijk hier de brochure met de verhuurtekeningen en impressies

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.