5 eengezinswoningen Lutten

Binnenkort starten wij met de bouw van 5 energieneutrale huurwoningen in Lutten in het plan De Wieken.
Deze woningen zullen naar
verwachting eind dit jaar opgeleverd worden.

Informatie

De woningen

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, open keuken en woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als eerste bewoners van de woning mag u zelf uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de technische ruimte en een ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De woningen hebben een voortuin en achtertuin met berging.

Gasloos en energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Ontzettend fijn voor de nieuwe bewoners, want dat scheelt enorm op de energierekening. Alle woningen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van driedubbel glas, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Huurprijs

De huurprijs van deze woningen ligt tussen de €647,19 en €693,60 per maand, afhankelijk van uw inkomen. Dit is exclusief een maandelijkse bijdrage voor het glas- en rioolfonds en het serviceabonnement (totaal €7,- per maand). Daarnaast betaalt u een energieprestatievergoeding van €75,- per maand. U betaalt deze vergoeding voor de extra investering die Vechtdal Wonen heeft gedaan om de woning energieneutraal te krijgen. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Lees hier meer informatie over hoe hoog uw huur mag zijn. 

Planning bouwproject

Binnenkort start Plegt-Vos met de bouw van de woningen. De verwachting is dat we eind dit jaar de sleutels kunnen overhandigen aan de nieuwe bewoners. 

Aanbod en reageren

Wonen in één van deze nieuwe woningen? Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u ingeschreven staan.

De woningen bieden wij vanaf 27 maart aan op onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl.
U kunt alleen via deze weg reageren. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.  

Wilt u meer informatie?

Aan de rechterkant van deze pagina vindt u de informatiebrochure met alle tekeningen en plattegronden. Ook staat hierin een overzicht waarop u kunt zien wanneer welke woning wordt geadverteerd op www.thuistreffervechtdal.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl