De Vechte

De Vechte is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte telt straks 88 sociale huurappartementen, 54 koopappartementen en 6 koopwoningen.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de verhuur start van de huurwoningen. De koopwoningen gaan niet via Vechtdal Wonen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ontwikkelende partij zodra deze bekend is.

Er is een speciale website gemaakt voor dit project. Op www.devechtehardenberg.nl vindt u alle informatie. 

Informatie

Plan van aanpak

De Vechte telt straks 54 koopappartementen, 6 koopwoningen voor gezinnen en 88 sociale huurappartementen. U woont hier comfortabel en energiezuinig te midden van water en natuur, op slechts 6 minuten wandelen van het gezellige centrum van Hardenberg.

Planning bouwproject

De bouw van De Vechtborg start in het najaar van 2023. De bouw duurt ongeveer een jaar. Daarna start de bouw van De Vechtbrink, De Vechtvliet en Vechthage. Het totale project De Vechte is halverwege 2027 klaar.

Aanbod en reageren

U kunt nog niet reageren op deze woningen. Via onze social media kanalen brengen wij u op de hoogte als de verhuur van deze woningen start. U kunt dan reageren via www.dewoningzoeker.nl

Let op: De koopwoningen gaan niet via Vechtdal Wonen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ontwikkelende partij zodra deze bekend is.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl