Vechtzone

De Vechtzone ligt tussen de Kruserbrink en de Vecht in Hardenberg. In dit gebied komen 177 nieuwe huur- en koopwoningen. De gemeente Hardenberg en Vechtdal Wonen ontwikkelen de Vechtzone samen.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de verhuur start van de huurwoningen. De koopwoningen gaan niet via Vechtdal Wonen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ontwikkelende partij zodra deze bekend is.

Informatie

Plan van aanpak

De komende jaren worden de twee flats aan de Kruserbrink gesloopt. Op de vrijkomende plek komen 177 woningen. Het gaat om 110 sociale huurappartementen, 61 koopappartementen en 6 eengezinswoningen.

Stedenbouwkundig plan

Bekijk hier het stedenbouwkundig plan. Hierop is te zien welke gebouwen we op welke plek willen bouwen. 

Planning bouwproject

In de zomer van 2022 is Vechtdal Wonen gestart met de bouw van De Vechtspille. Dit is één van de appartementencomplexen.

Meer informatie over dit complex vindt u op deze pagina.

De bouw van De Vechtborg start in het najaar van 2023. De bouw duurt ongeveer een jaar. Daarna start de bouw van De Vechtbrink, De Vechtvliet en Vechthage. Het totale project De Vechte is halverwege 2027 klaar.

Aanbod en reageren

U kunt nog niet reageren op deze woningen. 

Via onze social media kanalen brengen wij u op de hoogte als de verhuur van deze woningen start. U kunt dan reageren via www.ThuistrefferVechtdal.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl