Eerste steen gelegd appartementen Oosteinde

12-04-2018

Op donderdag 12 april 2018 is officieel de eerste steen gemetseld bij het nieuwbouwproject aan het Oosteinde in Hardenberg. De eerste steen is gelegd door de jongste toekomstige huurder van het appartementencomplex Tamara Tikken, samen met wethouder Douwe Prinsse en Peter Vollenbroek, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.

De plaatsing gebeurde onder toeziend oog van de toekomstige huurders, betrokkenen bij de bouw, medewerkers van de woningcorporatie en gemeente. Na de officiële handeling werd er nog gezellig nagepraat met een borrel en een bitterbal in het tegenoverliggende café Den Herdenbergher.

Nog 6 appartementen beschikbaar

Beter Wonen Vechtdal bouwt op deze locatie 35 appartementen. De eerste 29 appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd. Hiervoor was veel belangstelling, ruim 180 woningzoekenden waren geïnteresseerd in deze appartementen. De overige 6 appartementen worden binnenkort aangeboden voor verhuur, deze zijn met voorrang bestemd voor jongeren tot 23 jaar. Meer informatie hierover volgt.

Naar verwachting is het complex begin 2019 gereed en ontvangen de nieuwe huurders de sleutels.

Live meekijken met de bouw

Nieuwsgierig naar de voortgang van de bouw? Deze is live te volgen via de webcambeelden. http://www.beterwonenvechtdal.nl/ik-zoek-een-woning/nieuwbouw-projecten/copy_of_hardenberg-ligweide

Eerste steen Oosteinde 2

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.