Feest in de tuin van ZGR Brugstede

04-10-2019

Met zon en muziek is de nieuwe tuin van ZGR Brugstede op 19 september feestelijk geopend. Lemelerveld heeft er een prachtige tuin bij, waar iedereen welkom is.

In de tuin staan bijzondere planten, bloemen en grassen. Zo staat er in het stukje moestuin, dat door de Heideparkschool beheerd gaat worden, een mooie kornoelje met bijzondere vruchten. Hovenier Mecklenfeld Tuinen heeft er voor gezorgd dat de tuin in elk seizoen een gevarieerde aanblik biedt. De tuin is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van Vechtdal Wonen.

De vele bezoekers van het feestje genoten donderdag zichtbaar van het groen, de schommels, de molensteen waar het water overheen loopt, de kunst van de kunstclub van Brugstede en de nieuwe terrassen. De aanwezige kinderen namen de knikkerbaan en de hinkelbaan direct in gebruik.

Ook u bent van harte welkom in de nieuwe tuin. Lekker genieten van het groen, met een kop koffie op het terras, en uw (klein)kinderen op de schommel. En mocht u graag tuinieren: deze mooie tuin vraagt om nog wat extra handen. Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Joke Kleine Koerkamp via j.kleinekoerkamp@zgr.nl.

Brugstede tuin 2

Brugstede tuin 3

Brugstede tuin 5

Brugstede tuin 1

Brugstede tuin 4

Brugstede tuin 8

Brugstede tuin 6

Brugstede tuin 7

Brugstede tuin 9

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.