Video's

Voor verschillende projecten maken wij video's om u een beter beeld te geven. Bekijk hieronder per project wat we allemaal gedaan hebben. Veel kijkplezier!

Hemink en Vechtdal Wonen slaan de handen ineen om bijna 300 woningen te verduurzamen. Duurzaamheid is natuurlijk meer dan het energiezuinig maken van woningen. We werken intensief samen aan duurzame relaties. In de serie 'Goed voor elkaar' krijgt u een kijkje achter de voordeur. Want achter iedere deur schuilen bijzondere verhalen.

De videoreeks ‘Goed voor elkaar’ bestaat uit 6 afleveringen

#1 Dien en Joop
We beginnen met Dien en Joop. Twee buurmannen die goed voor elkaar zorgen. Dien woont nog niet zo lang in Nederland. Joop biedt hem, waar nodig, graag de helpende hand. Joop kan fysiek niet meer alles zelf en daar helpt Dien hem dan graag weer bij. Samen tuinieren, of een dagje naar Giethoorn. Kijkt u mee?

#2 Buurvrouw Anneke
Voor de tweede video zijn we bij buurvrouw Anneke. Sinds het overlijden van haar man is Anneke alleen, het is stil in huis. Het rumoer in de straat vindt ze dan ook niet erg. Ze verwent de bouwvakkers graag met haar zelfgebakken pannenkoeken. Kijkt u mee?


In veel gemeenten zijn flinke wachtlijsten voor woningzoekenden. Met het bouwen van nieuwe huurwoningen komt er meer aanbod bij. Alleen voor mensen die met spoed op zoek zijn naar een woning is het lastig om op zeer korte termijn een woonplek te vinden. Zij hebben als woningzoekenden weinig tot geen inschrijftijd opgebouwd, maar wel dringend een woning nodig. Met de zogenaamde ‘Tiny Houses’ bieden we woningen aan voor hen.

Onze collega Rianne; ''Als wijkconsulent kun je echt het verschil maken. Ik spreek veel mensen en steeds vaker hoor ik de verhalen achter hun leven. Waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Als wijkconsulent kan ik ze weer sturen naar een opwaartse spiraal.''


Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.